Verdachte vast na dodelijk steekincident

vrijdag 21 april 2017

Wageningen - Donderdag 20 april rond 22.35 uur vond voor een woning aan de Narcissenstraat een steekincident plaats met dodelijke afloop. Hulpverlening voor het zwaargewonde slachtoffer, een 38-jarige man uit Wageningen, mocht niet meer baten. De man overleed ter plekke aan zijn verwondingen. Agenten hielden bij de woning een verdachte aan, een 42-jarige man ook afkomstig uit Wageningen. De politie is nog volop bezig met het onderzoek.

Na een melding van een mogelijke conflictsituatie gingen meerdere politie-eenheden naar de Narcissenstraat. Agenten troffen op straat een zwaargewonde man aan. Zij startten direct met reanimeren, even later geholpen door ambulancepersoneel en ook een traumateam dat inmiddels in de buurt was geland.

Andere agenten begonnen met onderzoek en konden al snel een verdachte aanhouden. De 42-jarige werd overgebracht naar het politiebureau en verhoord. Hij is inmiddels in verzekering gesteld.

Recherche en Forensische Opsporing stelden een uitgebreid onderzoek in. Er werd een Plaats Delict (PD) afgezet en agenten spraken met meerdere getuigen. Het onderzoek op straat is rond 05.00 uur afgerond en de PD opgeheven. Vrijdag 21 april worden nog meer getuigen gehoord. De toedracht ligt vermoedelijk in de relationele sfeer.

2017180244 ^MJV

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Wageningen | 112 alarmeringen Wageningen | Goedkoop Tanken in Wageningen | Supermarkten in Wageningen | Weerbericht Wageningen