Aanhouding auto-inbrekers Rhenen

zaterdag 16 april 2016

Rhenen - De politie heeft vrijdagavond 15 april en in nacht van vrijdag 15 op zaterdag 16 april twee auto-inbrekers op heterdaad aangehouden op de Veerweg en de Bruine Engseweg.

Gisteravond kreeg de politie omstreeks 21.00 uur een melding van een getuige dat twee personen in een auto aan het inbreken waren aan de Veerweg. Agenten gingen op onderzoek uit en konden na een achtervolging met de auto een verdachte aan de Dr. Colijnstraat in Veenendaal in zijn auto aanhouden. Het gaat om een 25-jarige man uit Utrecht. Een verdachte wist aan de agenten te ontkomen door uit zijn auto te vluchten. Agenten gingen nog achter hem aan, maar konden de man niet meer vinden. De Utrechter is meegenomen naar het politiebureau voor verhoor.

 

Vannacht zagen agenten na een melding rond 04.00 uur dat een man zich verdacht ophield bij een auto aan de Bruine Engseweg. Bij het zien van de politie rende hij weg en gooide hij buit weg. Agenten hielden hem kort daarna aan. De verdachte is een 19-jarige man uit Rhenen en hij is ook meegenomen naar het politiebureau voor verhoor. Mogelijk opereerde deze verdachte met een kompaan. Deze is niet aangetroffen. De politie verzoekt dan ook getuigen en/of mensen die meer gezien hebben contact op te nemen via 0900-8844. Anoniem reageren kan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: inbraak


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Wageningen | 112 alarmeringen Wageningen | Goedkoop Tanken in Wageningen | Supermarkten in Wageningen | Weerbericht Wageningen