Bewoner overloopt inbrekers

maandag 30 november 2015

Winssen - Een 76-jarige inwoner van Winssen heeft zondagavond omstreeks 18.15 uur drie inbrekers overlopen. De politie was kort na de melding ter plaatse maar kon het drietal niet meer achterhalen. Zij is op zoek naar getuigen.

De bewoner zat achter in de keuken naar de tv te kijken en hoorde plotseling een klap. Omdat het zo stormde dacht hij dat er buiten wat was omgewaaid. Buiten kon hij niets vreemds ontdekken en ging weer de keuken in. Voor de zekerheid ging hij ook nog even aan de voorkant van de woning kijken en liep vanuit de keuken de gang in. Daar stond hij oog in oog met een man die voor de geopende voordeur stond. Later bleek dat deze was verbroken. Dat was de klap geweest, die de bewoner had gehoord.

 

De betrapte inbreker sloeg op de vlucht en de bewoner liep achter hem aan. Hij moest al snel de achtervolging staken en liep terug naar zijn woning, waar nog twee mannen zijn huis uit kwamen. Ook zij droegen een bivakmuts. Ook zij namen de benen. Onderzoek later wees uit dat de mannen boven in de woning waren geweest. Niet duidelijk is wat er precies is weggenomen.

 

De politie wil graag in contact komen met mensen die menen wat gezien of gehoord hebben. De politie is te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

 

 

 

2015583557

 

bron: politie.nl | Categorie: inbraak


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Wageningen | 112 alarmeringen Wageningen | Goedkoop Tanken in Wageningen | Supermarkten in Wageningen | Weerbericht Wageningen