Getuigenoproep mishandeling en beroving

vrijdag 15 januari 2016

Veenendaal - Dinsdagavond 29 december is een 14-jarige jongen uit Veenendaal tussen 21.00 en 22.00 uur beroofd en mishandeld door in totaal drie jongens aan de Groeneveldselaan. De politie is op zoek naar getuigen die de vier jongeren hebben gezien bij ‘de surfvijver’ en mogelijk meer weten over de mishandeling/beroving.

Die avond had het slachtoffer via social media een afspraak met een onbekende jongen gemaakt om vuurwerk te verkopen. Op de afgesproken locatie gaf het slachtoffer de jongen het vuurwerk, maar deze wilde toen maar een deel van het bedrag betalen omdat hij nog meer wil vuurwerk wilde hebben. Toen het slachtoffer met de jongen op weg was om nog een pakket vuurwerk te halen, kwamen er plotseling twee andere onbekende jongens aan. Zij daagden het slachtoffer uit en vertrokken weer. Het slachtoffer gaf toen het vuurwerk aan de jongen met wie hij in eerste instantie had afgesproken, maar deze weigerde echter te betalen, beroofde hem en is weggefietst. Niet veel later kwamen de twee andere jongens er aan en werd hij door hen geslagen.

 

De politie onderzoekt de mishandeling/beroving en vraagt getuigen zich te melden via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

 

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Wageningen | 112 alarmeringen Wageningen | Goedkoop Tanken in Wageningen | Supermarkten in Wageningen | Weerbericht Wageningen