Wageningen | straatinfo

mishandeling-vechtpartij politie meldingen

Tweetal aangehouden na mishandeling van plaatsgenoot

mishandeling / vechtpartij

De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag 21 juni een 20-jarige man uit Wageningen aangehouden. De man wordt ervan verdacht een 17-jarige inwoner van die plaats te hebben mishandeld op de Beuningstraat. De jongen is met onder meer letsel in zijn gezicht meegenomen naar het Gelderse Vallei ziekenhuis in Ede.
De agenten kregen rond 03.20 uur de melding dat de 17-jarige Wageninger gewond op straat zou liggen. De politie trof de jongen met gewond aan op straat. Uit zijn verklaring en die van getuigen bleek dat een 20-jarige Wageninger de man zou hebben geslagen en geschopt. Wat de reden van de mishandeling is geweest is nog onbekend. Na kort onderzoek kon de 20-jarige Wageninger worden aangehouden in zijn woning. De man werd voor nader onderzoek meegenomen en in verzekering gesteld. Vanochtend maandag 22 juni werd rond 06.00 uur een 18-jarige Wageninger aangehouden in zijn woning. Uit onderzoek bleek dat de jongen ook een aandeel heeft in de zaak. De jongen wordt vandaag hierover gehoord. Wat de reden van de ruzie is geweest is nog onbekend.

Soortgelijke berichten

Twee aanhoudingen mishandeling
Haarlem

Man aangehouden voor mishandeling
Harderwijk

Man aangehouden voor mishandeling
Eindhoven

Man aangehouden na ernstige mishandeling
Emmen

Mannen aangehouden voor mishandeling
Zwolle

Stapper aangehouden na mishandeling
Meppel

Twee mannen aangehouden voor mishandeling NS personeel
Almelo

Twee jongens aangehouden voor mishandeling leeftijdsgenootjes
Langweer

Man aangehouden voor mishandeling
Zwolle

Aangehouden voor zware mishandeling
Zwolle

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio