Zware mishandeling Veenendaal

woensdag 22 februari 2017

Veenendaal - Dinsdag 21 februari werd een medewerker van een restaurant mishandeld door twee personen. De politie zoekt getuigen.

Rond 22:00 uur renden twee personen met bivakmuts een restaurant in aan de Kerkewijk. Ze liepen direct door naar de keuken en sloegen uit het niets een medewerker meerdere keren met een voorwerp. De man kon zichzelf verdedigen en weet de mannen de deur uit te werken. Zij gingen er vervolgens vandoor in de richting van het Goeie Spoor. Door de gealarmeerde politie werd direct een onderzoek ingesteld in de omgeving, maar de verdachten werden niet meer aangetroffen. Het slachtoffer, een 32-jarige man uit Rhenen, werd aan zijn verwondigen geholpen door een ambulance.

Er is van één van de daders een signalement bekend. Het ging om een licht getinte man van ongeveer 18 jaar. Hij heeft een tenger postuur en is ongeveer 1.60 m lang. Zijn haar was donderblond en zat warrig.

De recherche is op zoek naar getuigen. Hebt u iets gezien dat in verband kan worden gebracht met deze mishandeling? Neem dan contact op  via 0900 – 8844, of via het digitale tipformulier op politie.nl. Anoniem melden kan ook, bij M., via 0800 – 7000.

Daarnaast is de recherche ook op zoek naar een fietser die tijdens de mishandeling langs het restaurant reed. Zijn identiteit is onbekend en de recherche roept hem op zich te melden. Zijn informatie kan belangrijk zijn voor het onderzoek.

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Wageningen | 112 alarmeringen Wageningen | Goedkoop Tanken in Wageningen | Supermarkten in Wageningen | Weerbericht Wageningen