Meisjes (15) komen ten val bij gevaarlijke inhaalmanoeuvre

vrijdag 4 december 2015

Opheusden - Op donderdag 26 november omstreeks 08.00 uur, kwamen twee meisjes uit Dodewaard ten val toen zij op hun fiets werden ingehaald door een auto met aanhanger. Het ongeval vond plaats op de Parallelweg in Opheusden. De bestuurder van deze combinatie reed na de valpartij door. De meisjes raakten lichtgewond en de fietsen beschadigd. De politie is op zoek naar getuigen.

De twee meisjes fietsten over de Parallelweg in Opheusden in de richting van Kesteren. Zij haalden een groepje kinderen in die voor hen fietsten. Tegelijkertijd werden zij weer ingehaald door een grijze auto met aanhanger. Tijdens deze inhaalmanoeuvre zwenkte de aanhanger wat naar rechts waardoor deze het meisje dat aan de buitenkant fietste, raakte. Hierdoor kwam zij op haar beurt weer met haar stuur tegen dat van haar vriendin en vielen beiden op straat. De politie is op zoek naar getuigen. Helemaal mooi zou zijn als de bestuurder van de auto met aanhanger zich in het verhaal herkent en zich bij de politie meldt.

 

De politie wil graag in contact komen met mensen die menen wat gezien of gehoord hebben. De politie is te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

 

 

 

2015584957

 

bron: politie.nl | Categorie: ongeluk


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Wageningen | 112 alarmeringen Wageningen | Goedkoop Tanken in Wageningen | Supermarkten in Wageningen | Weerbericht Wageningen