Man van rugzak beroofd; politie zoekt getuigen

dinsdag 29 november 2016

Doorwerth - In Doorwerth is maandagmiddag een 45-jarige inwoner uit diezelfde plaats slachtoffer geworden van een beroving. De beroving vond plaats tegen 16.00 uur op de parkeerplaats nabij het appartementencomplex de Reigerberg. Het slachtoffer stapte uit zijn auto en werd direct door twee mannen bedreigd met geweld waarbij zijn tas werd afgepakt. De mand raakte licht gewond.

De politie was vrij snel ter plaatse en heeft in de directe omgeving naar de daders gezocht. Dit heeft helaas niet tot aanhoudingen geleid. De mogelijkheid bestaat dat de daders over het hek, dat het appartementencomplex scheidt van het bos, zijn geklommen. De politie heeft een buurtonderzoek gedaan maar dat heeft vooralsnog niets opgeleverd.

De politie wil graag in contact komen met mensen die menen wat gezien of gehoord hebben. De politie is te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

 

 

2016582916    fdv 

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Wageningen | 112 alarmeringen Wageningen | Goedkoop Tanken in Wageningen | Supermarkten in Wageningen | Weerbericht Wageningen