Politie zoekt getuigen woningoverval

vrijdag 27 januari 2017

Lienden - De politie is op zoek naar getuigen van een overval op een woning aan De Hofstede in Lienden. Dit gebeurde donderdagavond 26 januari rond zeven uur.

Die avond belde een onbekende vrouw bij de woning aan. Vrijwel direct daarna werd de bewoner door twee mannen onder bedreiging van een vuurwapen (of iets dat daarop lijkt) met geweld zijn woning ingeduwd. Er ontstond een worsteling tussen de bewoner en de overvallers waarbij de overvallers pepperspray gebruikten. Vervolgens zijn ze er zonder buit vandoor gegaan en via het fietspad dat langs de woning loopt richting het centrum weggerend. 

De politie is op zoek naar getuigen die iets gezien hebben wat met deze overval te maken heeft. Het zou gaan om drie personen, twee mannen en een vrouw. De vrouw had lang krullend zwart haar. Langs de woning loopt een fietspad. De overvallers zijn er na de overval via het fietspad vandoor gegaan richting het centrum. Mogelijk hebben voorbijgangers dit gezien. Heeft u informatie? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

 

 

2017041424

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Wageningen | 112 alarmeringen Wageningen | Goedkoop Tanken in Wageningen | Supermarkten in Wageningen | Weerbericht Wageningen