Tankstation overvallen; getuigen gezocht

vrijdag 1 juli 2016

Kesteren - Donderdagavond omstreeks 20.15 uur is het tankstation aan de Spoorstraat in Kesteren overvallen. De verdachte dreigde met een steekvoorwerp en ging er met een onbekend geldbedrag vandoor. Er raakte niemand gewond. De politie is op zoek naar getuigen. Gisterenavond werd al wel een buurtonderzoek gehouden.

Tijdens de overval was alleen een medewerkster aanwezig. Zij waarschuwde direct na de overval de politie. Diverse eenheden gingen richting de locatie en zochten de omgeving af naar de dader. Ook werd de helikopter ingezet tijdens het zoeken. Dit heeft helaas niet geleid tot de aanhouding van een verdachte. De verdachte zou na de overval in de richting van de Stationsstraat zijn weggerend.

 

Het signalement van de verdachte:

De politie wil graag in contact komen met mensen die menen wat gezien of gehoord hebben. De politie is te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

 

2016323155 

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Wageningen | 112 alarmeringen Wageningen | Goedkoop Tanken in Wageningen | Supermarkten in Wageningen | Weerbericht Wageningen