Ramkraak bij winkel

woensdag 30 november 2016

Rhenen - Bij een winkel aan de Frederik van de Paltshof vond in de nacht van dinsdag 29 op woensdag 30 november een ramkraak plaats.

Omstreeks 02.30 uur kreeg de politie meerdere meldingen van de inbraak, waarbij met een auto de toegangsdeur compleet werd vernield. Getuigen zagen een donkerkleurige Audi met witte kentekenplaten wegrijden richting Amerongen. Agenten zagen de auto nog rijden ter hoogte van Elst, maar deze reed zo hard dat ze de auto direct weer uit het oog verloren.

Intussen bleek er sprake te zijn van rookontwikkeling in de getroffen winkel. Uit voorzorg werden de bewoners van bovengelegen woningen uit huis gehaald. De brandweer ging het pand binnen en constateerde dat er geen sprake was van rook, maar van een door het alarm in werking getreden mistinstallatie.

Onderzoek moet uitwijzen wat bij de ramkraak iets is buitgemaakt. De politie komt graag in contact met getuigen die iets van het incident hebben gezien. Heeft u iets gezien en nog niet met de politie gesproken? Neem dan contact op met de politie via 0900 – 88 44.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Wageningen | 112 alarmeringen Wageningen | Goedkoop Tanken in Wageningen | Supermarkten in Wageningen | Weerbericht Wageningen